maanantai 18. helmikuuta 2013

"Nuorena hakkasin väärää mieltä olevia" - nyt puhuu Vasemmistoliitto

Helsinkiläinen Patricia Frusto, 45, ihailee Vasemmistoliittoa. Hän on puolueen hiljainen, rekisteröimätön kannattaja. Hän on suunnitellut alkavansa sponsoroida puoluetta muutamilla satasilla kuussa.

– Miksen osallistuisi muutenkin, eihän minulla ole muuta kuin aikaa, kujertelee yliopiston käytävillä kuljeskeleva Frusto.

Vasemmistoliittoa Frusto pitää edistyksellisistä liikkeistä ehdottomasti uskottavimpana. Vasemmistoliittolaiset kirjoittajat uskovat asiaansa vakaasti ja perustelevat väitteensä. He kirjoittavat taistelusta rauhanomaisesti, vihapuhe on mahdollisimman kaukana heistä.

Patricia Frusto kertoo olleensa aiemmin aika vinkeä.

– Nuorena hakkasin väärää mieltä olevia. Myöhemmin iän myötä ymmärsin, ettei niiden hakkaaminen auta mitään. Kun yhden hakkaa, niin kuoriutuu jossain uusi. Kerrankin ajettiin takaa yhtä Tomppaa, ja kyllä tämä juoksikin karkuun hirveän lujaa huolimatta läskeistään. Lisäksi kerran hakkasin yhden naisen, kun se halusi juoda minun punaviinipullostani, mutta se oli silkka vahinko, koska hän oli loppujen lopuksi hyvä nainen ja tykkäsi hyvästä punaviinistä. Ja sitä paitsi luulin häntä mieheksi.

Frusto osaa vieraita kieliä, ja hänen mielestään Suomi kuuluu muille kuin valkoisille suomalaisille joiden uskonnollinen tausta historiallisesti on kristinusko. Nainen ihmettelee, miksi nykyään niin moni asia määritellään luvalliseksi.

Mitä mieltä Frusto on väkivallan käytöstä politiikassa?

– Väkivallassa on eri tasoja, ja jos on oikeassa, niin ei se ole oikeastaan kauhean paha, jos joskus lyö jotain impivaaralaista. Loppujen lopuksi tärkeintä on, että me olemme oikeassa ja ali-... väärää mieltä olevat väärässä.

Fruston mukaan pääministeri Jyrki Katainen (kok.) ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) pelastavat maamme pimeyden kauhuilta lähettämällä kaikki rahat Kreikkaan.

– Kyllä on ihqua, toteaa Frusto.

...

Ja tässä on viite:

viite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti