sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lisa Bjurwald päästää vaginapieruja suustaan

Punaisen Ristin Rasisminvastaisen päivän tilaisuudessa Helsingissä puhunut ruotsalainen ihmetyyppi, toimittaja ja kirjailija Lisa Bjurwald sanoo: "Mitä pidempään puolueet ovat vallassa, varsinkin korkealla tasolla kuten Ruotsin parlamentissa tai Euroopan parlamentissa, sitä varovaisempia toimittajat ja valtavirran poliitikot ovat kutsumaan niitä rasistisiksi, muukalaisvastaisiksi tai muslimivastaisiksi".

Bjurwald nimittää äärioikeistolaisiksi puolueiksi monia sellaisiakin, joihin nimitys ei lainkaan sopisi, kuten Ruotsissa vaikuttava Ruotsidemokraatit ja kotoinen Perussuomalaiset. Jos hän tietäisi itse kannattamastani Muutos 2011 -puolueesta, niin varmaan pitäisi sitäkin äärioikeistolaisena.

Neiti Bjurwald itse kuitenkin tukee kynsin hampain islamin silittämistä myötäkarvaan, ja sellaisesta on tuloksena ainoastaan yhteiskunta, jonka Mussolinin Italiakin saattaisi häpeään.

Tietääköhän hän sen, että kaikki islamilaiset puolueet ovat kristittyjen vastaisia?

Lopuksi minun on pakko vielä mainita, että "äärioikeistolaisuus" on hieman outo käsite sikäli, että monetkaan rasistiset tai kansalliskiihkoiset puolueet eivät ole kovin oikeistolaisia. Jos saisin itse päättää, niin äärioikeistolaisia nimitettäisiin äärikeskustalaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti