perjantai 16. tammikuuta 2015

SDP:läinen kaupunginvaltuutettu Nasima Razmyar liehui Jussi Halla-ahosta

Afganistanilaissyntyinen kaupunginvaltuutettu ja "rauhan uskonnon" kannattaja Nasima Razmyar (sd.) ennustaa blogissaan, että europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) asettuu perjantaina eduskuntavaaliehdokkaaksi. Razmyar sanoo myös sydän läpättäen ja mieli hehkuvana pyhästä sodasta, ei kun vihasta, että tämän tavoitteena on kerätä "jokaisen rasistin ääni Helsingistä". Hänen mukaansa Halla-aho "ratsastaa Pariisin terrori-iskulla". Razmyar itse kieltäytyy aktiivisesti muistelemasta jokunen vuosi sitten tapahtunutta norjalaisen Anders Behring Breivikin nuorisojoukkomurhatempauksella ratsastamista, johon olivat syyllisiä ihan muut ihmiset kuin Halla-aho.

Hän sanoo, että "rauhan uskontoa" kannattavat pyhän sodan kannattajat eli jihadistit ja "äärioikeistolaiset" tarvitsevat toisiaan. Hänen mukaansa jihadistit tarvitsevat tukea maltillisilta "rauhan uskonnon" kannattajilta, ja tuki löytyy helpommin, jos näitä syyllistetään äärimmäisten "rauhan uskonnon" kannattajien tekemistä murhaiskuista. Häneltä jää kuitenkin selittämättä se, että miten olisi sellainen ylipäätään mahdollista, että "maltilliset" "rauhan uskonnon" kannattajat voisivat ruveta tukemaan jihadismia.

Razmyarin blogista uutisoi ensimmäisenä hassusti nimetty Demokraatti.

Minusta olisi kuitenkin asiallista, jos Nasima Razmyar itse irtisanoutuisi oman uskontonsa profeetasta, joka tämän uskonnon mukaan on oikean opin erehtymätön opettaja ja oikean elämäntavan esikuva. Tämä profeetta oli rosvo- ja sotapäällikkö, orjanomistaja, raiskaaja ja murhaaja. Hän myös pani 9-vuotiasta tyttöä, joka oli hänen "vaimonsa". "Avioliitto" oli siis pantu täytäntöön tytön ollessa 9-vuotias, mutta se oli "solmittu" islamilaisten lähteiden mukaan jo silloin, kun tyttö oli vasta 6- tai 7-vuotias. Pedofiiliksi en toki miestä sano, sillä sellainen on Suomen lain mukaan laitonta. En edes vihjaa.

Tämä profeetta oli perustanut uskonnon, joka lähtee siitä, että maailma pitää valloittaa miekalla sille. Tämän uskonnon mukaan "rauha" tarkoittaa sitä, että maailma on jossain vaiheessa saatettu tämän uskonnon alaisuuteen.

Jos SDP:n Nasima Razmyar on kuitenkin jo irtisanoutunut uskontonsa profeetasta, niin pyydän anteeksi väärää luuloani hänestä.

...Lopuksi voit halutessasi käydä lukemassa joitakin vanhempia Breivikiin, pahaan Hommaforumiin, edistyksellisyyteen ja rauhan uskonnoksi nimitettyyn uskontoon liittyviä blogimerkintöjäni. Oi, katso:

Maiskuttelen Hommaforumilla [runo]

Vastajihadismi ja törkyilijät

Hommaforum vai homofoorumi?

Ja niin Breivik tuomittiin vankeuteen

Natsien ja Breivikin yhtäläisyydet ja eroavaisuudet

...
PS 17.1.2015: Jussi Halla-aho on ilmoittanut jäävänsä europarlamenttiin elikkä ei ole ehdolla tämän kevään eduskuntavaaleissa. Onneksi on olemassa hyviä ehdokkaita ilman häntäkin.

3 kommenttia:

  1. Tällaisten ihmisten kannattaisi tehdä kolme (3) asiaa ennen tunnevuodatusten kirjoittelua: 1) Oppia lukemaan, 2) Oppia Logiikan Perusteet ja (3) Lukea Halla-Ahon tekstit ymmäryksen kanssa.
    Nasima mainitsi, että "Syyttävän sormen takaa löytyy aina Halla-ahon tai Eerolan kaltainen yllyttäjä, jonka ei tarvitse murehtia sanojensa seurauksista".
    Halla-Ahon tulee varmasti joka päivä murehtia potentiaalisia seurauksia sanomisilleen, koska hän jos kuka
    on useammalla tappolistalla sekä Suomen punaviherfeministivasemmistohomoraamatunpurijasuvaitsevaiston, että vähemmän suvaitsevaisen muslimivähemmistön keskuudessa.

    Terv.

    E.P.

    P.S Hyvää Uutta Vuotta muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä hän aio pyytää julkisesti anteeksi valheellisia oletuksiaan, koska teksti on suunnattu potentiaalisille muslimeja kannattaville äänestäjille ja nämä henkilöt eivät anteeksi pyytele, koska Muhammedkaan ei niin tehnyt.

      E.P

      Poista
    2. Naulan kantaan, miekkonen.

      Ja hyvää Uutta vuotta itsellesikin!

      Poista