keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Leningradin alueen kuvernööri ajaa fasismia

Näin aluksi sanoisin, että Leningradin alueen kuvernööri Aleksandr Drozdenko on idiootti. Hän nimittäin sanoi puheessaan etnisten suhteiden neuvoston kokouksessa, että suomensukuiset inkeriläiset ja inkeroiset ovat uhka Venäjän yhtenäisyydelle.

Leningradin alue ja Leningradin kaupunki, joka Pietari oli ollut ennen perinteistä nimeään, on saanut nimensä erään hullun koiran mukaan, joka oli ollut sitä mieltä, että tarkoitus pyhittää keinot. Oli siis kannattanut nk. jesuiittamoraalia.

Mies myös mainitsi nettikampanjan autonomisen tasavallan perustamiseksi alueelle ja kehotti kiinnittämään huomiota alueella toimiviin "ääriorganisaatioihin", mikä on kyllä ollut tuttua suomalaisissakin poliittisissa piireissä.

"Meillä on pieniä ryhmiä kansalaisia, jotka ovat Leningradin oblastin asukkaita, mutta pyrkivät vaikuttamaan asukkaiden mieliin, näkemyksiin ja toimiin", hän totesi. Mies ikinä ei ole itse pyrkinyt vaikuttamaan asukkaiden mieliin, näkemyksiin ja toimiin. Siksi hän onkin hyvä ihminen.

"Meidän on puhuttava tästä, ettei vuoden 2004 tilanne toistu, jolloin ensimmäisen fasismin ja sovinismin kehitykset ilmestyivät Ukrainaan", kuvernööri sanoi viitaten Ukrainan tosiasialliseen itsenäisyyteen fasistisesta Venäjästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti