keskiviikko 6. toukokuuta 2015

"Maahanmuuttajat ovat rikkaus ja voimavara"

Monikulturismi-ideologiaan kuuluu ajatus, että maahanmuuttajat ovat rikkaus ja voimavara. Ideologiaan kuulu kuitenkin ajatus, että jotkut maahanmuuttajat ovat enemmän rikkaus ja voimavara kuin toiset. Sen mukaan länsimainen maahanmuuttaja, joka on kristitty, juutalainen tai uskonnoton, joka on kielitaitoinen ja jolla on hyvä koulutus ja tietoja ja taitoja, jotka hyödyttävät vastaanottavaa yhteiskuntaa, ja jotka haluavat integroitua osaksi vastaanottavaa yhteiskuntaa ja kunnioittavat sitä ja sen ihmisiä eivätkä hyväksy väärällä lailla pukeutuvien naisten ja tyttöjen raiskaamista saatikka joukkoraiskaamista, on vääränlainen maahanmuuttaja. "Varsinaiset maahanmuuttajat" ovat niitä, joita halutaan. Luultavasti tähän joukkoon kuuluviksi eivät monikulturismin kannattajat hyväksy buddhalaisia, mutta muslimit ovat kuulemma varsin tervetulleita.

Itse olen ajatellut, että jos Suomelle ja muille Euroopan maille vahingollinen maahanmuutto on "rikkaus ja voimavara", niin eikö sitä voitaisi antaa vain niiden maiden vastaanotettavaksi, jotka sitä sellaisena pitävät. Tosin, vastoin monikulturismia monet länsimaat luultavimmin rajoittaisivat vahingollista maahanmuuttoa mielellään, kun ensin vähän asiaa ajattelevat. Tämän ajatuksen purskahduksia näkyy siinä, kun vaaditaan "taakanjakoa".

Mitä enemmän kukin maa syleilee haittamaahanmuuttoa, sitä enemmän sitä on tulossa. Lopulta miljardeja ihmisiä, joihin vastaanottavilla yhteiskunnilla ei ole varaa. Haittamaahanmuuton seuraukset tapaavat myöskin olla pitkälle pysyviä, toisin kuin monet muut poliittisten valintojen seuraukset. Niitä ei saa muutamaa sukupolvea lyhyemmässä ajassa vahvasti vähenemään.

Luulen, että lopulta Euroopan maista jäljelle jää vain Ruotsi, joka sitä haluaa edelleen ja ikuisesti tehdä. Siksi minusta voimmekin ohjata vääränlaisen maahanmuuton kaikki Ruotsiin. Suomi voisi tehdä sen Tornion kautta.

Tämän blogimerkinnän aiheeseen liittyen voit halutessasi lukea noin kolme kuukautta sitten tässä blogissani otsikolla Miten paljon maahanmuuttajia tarvitaan työvoimapulaa korjaamaan? julkaisemani tekstin.

Ja alla listaan vielä tekstejä blogini ja sivustojeni ulkopuolelta:

Tohtori Jussi Halla-aho, joka vahvistamattomien huhujen mukaan syö maahanmuuttajia, oli jokin aika sitten kirjoittanut blogiinsa Välimeren kautta tapahtuvasta haittamaahanmuutosta Eurooppaan. Siinä hän puhuu mm. Euroopan maiden vetovoimatekijöistä huonolaatuiselle maahanmuutolle, käsittelee Dublin-järjestelmää myös kriittiseltä kantilta ja parempia ratkaisuja pakolaisongelmiin. Oi, katso hänen blogimerkintänsä: Taakanjakoa ja numeroita.

Voit myös lukea toisen persun Janne J. M. Muhosen blogikirjoituksen "Toteemi-ilmiö" ja maahanmuuttajien fetissiarvo.

Voit myöskin vielä lukea aiheeseen liittyen mahdollisesti ei-persun naispuolisen kirjoittajan tekstin dust/bones/politics-blogista: Taakanjako ja moraali.

2 kommenttia:

  1. Tämän pikku-uutisen kun lukee, alkaa tajuta mistä ne puheet rikkaudesta oikein kumpuavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Lainaan seuraavaksi Arman "Mamuusnatsi" Alizadia: "Ma olet teke asu taalla vitu 30 vuotta! Ma teke työ, ma maksa vero. Ma ei anna tanne tule mikaan lahi-ita paskaserkku lorviman meidan veroraha! PERKELET!"

      Poista