maanantai 19. kesäkuuta 2017

"Uuden vaihtoehdon" jäsenten saamista nk. vihaviesteistä

Uutisissa on sanottu, että Perussuomalaisista loikanneen "Uuden vaihtoehdon" seteliselkärankaiset jäsenet ovat saaneet runsaasti nk. vihaviestejä.

Sivuhuomautuksena sanoisin, että vaikka viesteihin ei sisältyisi mitään oikeasti pahaa, niin valtamedia silti puhuisi niistä hirveän tohkeissaan. Jos ajatellaan Yleäkin, niin se on sellainen media, joka on pitänyt täysin asiallisena nimitellä Jussi Halla-ahoa "rotutohtoriksi". Ehkä tässä yhteydessä voitaisiin puhua kaksinaismoralismista.

Mutta silti uskoisin, että osa näiden ihmisten saamasta palautteesta on ollut oikeasti törkeää. Koska osa ihmisistä on aina pirun tyhmiä.

Mutta voisin tässä käsitellä sitä, että millaiset viestit minusta olisivat törkeitä ja millaiset suhteellisen asiallisia.

"Mielestäni teit törkeästi ja epäoikeudenmukaisesti", "olet seteliselkärankainen" ja "olet petturi" ovat mielestäni asiallista palautetta. Tässä kannattaa mainita se, että vielä ennen Perussuomalaisten puoluekokousta, jossa 10. päivänä kesäkuuta lauantaina Jussi Halla-aho tuli valituksi puolueen uudeksi puheenjohtajaksi, puolueen silloinen puheenjohtaja Timo Soini piti loikkaamista perustamastaan puolueesta petturuutena. Mies kuitenkin itse jo viikko sitten maanantaina loikkasi muiden kanssa puolueesta. Quod erat demonstrandum. Omien sanojesi mukaan sinut arvioidaan.

Ilmaisut "odotahan vain, tapan sinut", "jonkun pitäisi tappaa sinut", "oliko kotisi vakuutettu?", "jonkun pitäisi tunkea metalliputki perseeseesi" ja "raiskaan vaimosi/tyttäresi" taas ovat sen verran törkeitä, että toivon, että kukaan ei sellaisia koskaan käyttäisi. Sellaisen "palautteen" antajat ovat mielestäni surkeita idiootteja ja kusipäitä.

Jos jotkut antavat tuon kaltaista palautetta poliitikoille taikka tavallisille ihmisille, ja jos vielä antavat palautteensa anonyymisti, niin ovat surkeiden idioottien ja kusipäiden lisäksi vielä pelkuriraukkoja, jotka eivät uskalla ottaa vastuuta omista teoistaan. Jos joku on tuollaiseen nyt syyllistynyt, niin jos nyt haluaa, niin voi nostaa kunnianloukkauskanteen minua kohtaan.

...
PS vielä saman vuorokauden sisällä: Keksivätpä nopeasti uuden nimen ryhmittymälleen. Uuden vaihtoehdon uusi nimi on Sininen tulevaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti